• Over A-side media
  Over A-side media
  Maak kennis met onze specialisten
  Lees meer »
 • Over A-side media
  Over A-side media
  bekijk welke producten wij bouwen
  Lees meer »
 • over a-side media
  over a-side media
  neem contact met ons op
  Lees meer »
 • over a-side media
  over a-side media
  bekijk websites die wij hebben gebouwd
  Lees meer »

Over A-side media

Bij internetbureau A-side media werken online specialisten aan de meest uiteenlopende projecten voor diverse opdrachtgevers. Het team van A-side media is jong, creatief, innovatief en meedenkend.

Sinds de oprichting in 2001 zijn we ons verder gaan specialiseren in websites, webshops, online applicaties, hosting en overige online zaken om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Of uw project nu groot of klein is, ons team zal zich voor 100% inzetten voor een perfect resultaat. U zult versteld staan van de kwaliteit, service en snelheid.

Locatie

Ons hoofdkantoor in Mijdrecht is ideaal gelegen in de randstad tussen Amsterdam en Utrecht en is optimaal bereikbaar. Gratis parkeren voor de deur. Vanuit ons hoofdkantoor voorzien wij klanten van websites, online applicaties, e-mail marketing en online positionering . Ons kantoor is gevestigd in Dock 15, waar tevens een aantal dochterondernemingen gevestigd zijn. 

Datacentrum

Het datacentrum van A-side media draait volledig op glasvezel en is voorzien van de nieuwste en meest betrouwbare hardware en de beste software. Aangezien wij een eigen datacentrum hebben is het mogelijk om grote projecten op een eigen dedicated server te hosten. Hierdoor bent u niet afhankelijk van andere websites die op een server draaien. Ook creëren wij hierdoor de mogelijkheid om bepaalde software koppelingen te maken.

Lees meer »
Niet alle verplichte velden zijn ingevuld
test
A-side media contact
Stel een vraag » Bel me terug » Chat is Offline »

Telefoon
Tel. 0297 - 38 52 52 0297 - 38 52 59
Fax. 0297 - 38 52 53

Storingsnummer 24/7
Alleen voor klanten

E-mail
info@a-side.nl